Fotografisanje rođendana

Fotografisanje rođendana zahteva taktičnost i specifičan odnos sa malim ljudima. Sjajne fotografije dečijih rođendana biće draga upomena sa svakog rođendana vašeg deteta, a cena fotografisanja rođendana nevažna naspram značaja tih uspomena za par godina. Budite uvereni da za fotografisanje i snimanje koristimo samo najkvalitetnije aparate i optiku, a da u ovom poslu imamo preko 7 godina iskustva. Sarađujemo sa više igraonica, tako da vrlo često radimo na “poznatom terenu”.

fotografisanje rodjendana
Naročitu pažnju poklanjamo detaljima poput dekoracije, ali glavni fokus je svakako na deci, njihovoj igri i uživanju i ovom srećnom događaju. Odvojićemo vreme za lepe porodične portrete i portrete slavljenika ili slavljenice na početku ili kraju termina kako biste imali lepe uspomene za foto ram.

Deca odrastaju neverovatno brzo. Nemojte propustiti ni jedan rođendan.

 

Fotografisanje rođendana – Snimanje rođendana

 

FOTOGRAFISANJE ROĐENDANA – STANDARD – 40€

Dolazak fotografa na jednu lokaciju i fotografisanje rođendana u trajanju od 1h.
Isporučuje se oko 50 obrađenih fotografija u digitalnom formatu (WeTransfer, Google Drive).

FOTOGRAFISANJE ROĐENDANA – FULL – 50€

Dolazak fotografa na jednu lokaciju i fotografisanje rođendana u trajanju do 2,5h.
Isporučuje se oko 100 obrađenih fotografija u digitalnom formatu (WeTransfer, Google Drive).

FOTO + VIDEO Paket – 80€

Ukoliko osim fotografija želite i kratak video sa zanimljivim momentima sa rođendana u trajanju od 1-3 minuta, možete se opredeliti za ovu uslugu koja uključuje dolazak jednog fotografa/snimatelja na jednu lokaciju i fotografisanje rođendana u trajanju do 2,5h. Isporučuje se oko 100 obrađenih fotografija u digitalnom formatu i kratak video (WeTransfer, Google Drive).

 

 

Postoji mogućnost fotografisanja na dve ili više lokacija uz doplatu po dogovoru kao i angažovanje više fotografa/snimatelja.

Fotografije se isporučuju u rezoluciji koju želite, a u JPG formatu. Obrada koja je uključena u cenu usluge je elementarna kolor korekcija (Lightroom), tako da ćete dobiti maksimum iz postojećeg materijala.

Želite li DVD sa fotografijama?

Ukoliko želite da fotografije dobijete i na DVDju može Vam biti isporučen brendirani DVD sa fotografijama u punoj rezoluciji.
Cena sa isporukom: 800 rsd

 

Fotografisanje rodjendana - Natin rodjendan 2014 Fotografisanje rodjenana - slavljenica Fotografisanje rodjendana - porodični portret Fotografisanje rođendana - Natin rođendan Fotografisanje rođendana - plašljivko Fotografisanje rođendana - Janna Gruva Fotografisanje rođendana - nata Fotografisanje rođendana - kolačići Fotografisanje rođendana - prvi rođendan Fotografisanje rođendana - torta

Fotografisanje rođendana - drugari Fotografisanje rođendana Fotografisanje rođendana - torta Fotografisanje rođendana - Sofija Fotografisanje rodjendana - Natin rodjendan 2014

Leave a comment